Lidt om mig

Jeg blev født i Bissensgade i Århus. I familien var i forvejen min bror på 3½år.
Da jeg var 2år tog mine forældre til Narsaq Grønland for at arbejde. Jeg ved ikke helt om det var planen at blive der så længe som det endte med at vi gjorde - men i hvert fald var vi først retur igen 9 år senere.
Jeg begyndte min skolegang i Qaqortoq skole - Jeg husker ikke vildt meget fra den tid der, men første skoledag husker jeg meget tydeligt.
  I 2.kl. flyttede vi så til Narsaq og der gik jeg så i skole til slutningen af 4.klasse.  
Så tog vi til Danmark hvor mine forældre købte hus i Tilst, der bor de stadigt.
I Tilst gik jeg så i skole i 5-7 klasse, blev konfirmeret og en tur til England i 3 uger på sprogskole.
Derefter fortsatte jeg på N.Koch's skole på Åboulevarden i Århus. Og så på Århus Kjøbmandsskole på Vester Alle hvor jeg tog den etårige E.F.G. HK-basisår.
I mellemtiden fandt jeg på at jeg ville være kok. Så jeg arbejdede i Bilka cafeteria til jeg fandt en læreplads på Slangerup Gjæstgivergaard på Sjælland. Da jeg havde været der i 5 mdr kom lærlingetilsynet og stedet måtte kun have 2 lærlinge -hvorfor de var nødt til at sige mig op. De hjalp mig dog med at finde en ny læreplads, og kontaktede stedet for at fortælle om mig og at de egentligt allerhelst ville have beholdt mig selv. Jeg startede så op på Hotel Williams i Farum - men endte med at springe fra og giftede mig med køkkenchefen.
Jesper og jeg flyttede til Århus - og flyttede igen.. og igen og igen .. for til sidst at ende i As ved Juelsminde hvor vi havde As Vig Cafeteria. Her blev Pernille og Charlotte født i 1985.
Da Pernille ikke kunne passes  af fremmede kom jeg på erstatning for tabt arbejdsfortjeneste og var hjemmegående til vi i 1989 var endt i Sabro og Pernille var færdig opereret og rask nok til at starte i børnehave for alvor.
Jeg startede som elev i Juelsminde kommune - efter at vi var flyttet til Hjarnø hvor Jesper havde fået stilling som daglig leder og køkkenchef for Hjarnø Kursuscenter - og jeg blev færdig som social og sundhedshjælper i dec. 1992.
I august 1993 blev Jakob født.
I Juni 1996 blev jeg færdig som social og sundhedsassistent og arbejdede som dette både i hjemmeplejen, på plejehjem og sygehus til vi i 1998 tog til Narsaq hvor Jesper havde fået stilling som faglærer på Levnedsmiddelskolen INUILI.
I 1999 var vi retur i Danmark igen og Jesper og jeg blev skilt.
Børnene blev hos Jesper - bortset fra Charlotte som en tid boede hos mig.
Jeg flyttede så til Fredericia sammen med Ole.
i 2006 flyttede jeg så i min lille lejlighed hvor jeg bor endnu.
I dec. 2006 startede jeg på LM Glasfiber i Lunderskov efter en længere sygemelding fra min stilling som social og sundhedsassistent.
Jeg var rigtig glad for stillingen ved LM - endelig en stilling hvor jeg kunne bruge mine hænder.
Som jeg sagde rigtig ofte i den tiden: "jeg står ikke lige med armene i vejret og jubler over at jeg skal på arbejde - men jeg er så sandeligt heller ikke ked af at skulle afsted."
Desværre var jeg så imellem dem der blev fyret i den anden store fyringsrunde - og har så gået ledig en rum tid efterhånden.
I den tid der er gået har jeg været på adskillige kurser på AMU og IBC i Kolding og Fredericia. Og har så mange kursusbeviser nu at jeg på det nærmeste kan spille kort med dem..
Her i efteråret 2011 er jeg begyndt at undervise på aftenskole - og det har virkeligt givet mig blod på tanden. Det er rigtig sjovt og udfordrende.
Jeg er en del af LM-projektet hvor Region Syddanmark har fået penge af EU til uddannelse af alle os LM'ere som stadigt er arbejdsløse og jeg har så fået opgraderet min gamle EFG til en HG og planen er nu at finde en læreplads inden for handel, kontor eller reception.
Den slags hænger så bare ikke på træerne ... desværre.

Tilbage til forsiden